Het staat in de sterren geschreven hoeveel seks jij of je partner wilt

In verschillende artikelen op internet is te lezen dat uit onderzoek blijkt, dat mensen met bepaalde sterrenbeelden, gemiddeld genomen vaker zin in seks hebben. Het blijkt dan ook verstandig om je date te vragen naar zijn of haar sterrenbeeld. Dan weet je tenminste direct of jullie qua seksdrive goed bij elkaar passen.

hoeveelheid seks per sterrenbeeld

Het hangt van de situatie of

Het blijkt wel van de situatie af te hangen of men veel zin heeft in seks. Hierbij dien je te denken aan, de dag, de plek en natuurlijk de persoon. Of iemand daadwerkelijk veel zin heeft om seks te hebben. Maar er blijkt een duidelijk verschil te zijn, bij de hoeveelheid seks onder 3 sterrenbeelden.

In een artikel op Viva is namelijk te lezen dat mensen met het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei tot 21 juni) graag regelmatig een potje seks hebben. Gevolgd door mensen met het sterrenbeeld weegschaal (23 september tot 22 oktober) en op plek drie het sterrenbeeld boogschutters (23 november tot 22 december). In het artikel staat precies beschreven welke eigenschappen van mensen met die 3 sterrenbeelden hebben, die ervoor zorgen dat ze meer seks willen.

Even wachten met zoeken

Denk je nu direct opzoek te gaan naar een partner met een bepaald sterrenbeeld, dan doe je er goed aan om nog even verder te lezen. Het lijkt natuurlijk helemaal geweldig, dat je op een datingwebsite kunt filteren op geboortedatum om te kijken of een partner qua libido precies bij jou past.

Het blijkt namelijk sterk van het artikel wat je leest af te hangen, naar welk sterrenbeeld je opzoek moet. In een artikel op man-man is namelijk te lezen dat uit een onderzoek onder 500.000 vrouwen is gebleken dat de top drie bestaat uit waterman, maagd en stier.

Toch maar niet gebruiken al filter optie

Het lijkt er dan ook op dat het onverstandig is om je volgende date uit te filteren op hun sterrenbeeld. Als je opzoek bent naar een partner die vaak zin heeft in seks. Er zijn zoals je kunt lezen in de artikelen behoorlijke verschillen te bemerken. Als je dan toch nog wil filteren, dan zou ikzelf iemand met het sterrenbeeld weegschaal kiezen. Waarom? Deze kwam bij Viva op nummer 2 en bij Man-Man op nummer 4.

Maar dan moet je natuurlijk geen derde artikel opzoeken!

Dit vind je misschien ook leuk...