Het beste seksspeeltje voor vrouwen en mannen in 2021

Seksspeeltjes zijn helemaal in, al jarenlang is dit zo maar nu nog meer dan ooit. Tijdens de Corona crisis zijn er namelijk een stuk minder mensen aan het daten voor seksueel genot. Zoals je hier kunt lezen zijn er steeds meet mensen die het daten verruilen voor interactieve seks voor de webcam. Maar er zijn ook genoeg mensen die het thuis gewoon wat gezellig en spannender maken door een nieuw seksspeeltje te kopen.

het-beste-seksspeeltje-in-2021-voor-vrouwen-en-mannen

Enorm veel keuze uit seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn populaire producten er is dan ook grote markt waar je terecht kunt voor een genotsspeeltje. Op verschillende websites kun je honderden tot zelfs duizenden verschillende speeltjes vinden. De ene ziet er nog grappiger uit dan de ander, waarbij je soms bedenkingen zult hebben wat iets zal doen. Het is dan ook een leuk idee om zomaar op de gok iets te bestellen en je te verrassen.

Maar of je blij verrast raakt is natuurlijk nog maar de vraag. Beter focus je eerst op de beste seksspeeltjes die er op het moment te verkrijgen zijn. Zo weet je zeker dat je veel plezier zult hebben van je aankoop. Vooral omdat de prijzen van sommige speeltjes aardig hoog zijn, wil je geen kat in de zak kopen.

Keuze beste seksspeeltje vrouw erg gemakkelijk

Eigenlijk is de keuze voor de vrouw erg gemakkelijk. Al jarenlang zijn er namelijk een aantal seksspeeltjes razend populair en springen er dan ook al lange tijd bovenuit.

De magic wand massageapparaat.

Dit apparaat was oorspronkelijk bedoeld om je gehele lichaam te masseren. Maar al snel bleek dat je er als vrouw ook geweldige orgasmes mee kunt bereiken. Het is zelfs zo dat vrouwen die nooit een hoogtepunt hebben mogelijk ervaren, met dit apparaat binnen enkele minuten heerlijk klaarkomen. Het mooie is dat er ook opzetstukken verkrijgbaar zijn voor zowel de vrouw als de man. Als je een mannelijke partner hebt, is het dan ook een ideaal speeltje voor samen te gebruiken.

De tarzan vibrator

Deze is er in vele verschillende vormen, kleuren en maten. Maar waar het hoofdzakelijk om gaat is het een vibrator met verschillende trillende en roterende delen. Waarmee je inwendig genot ervaart maar ook op je clitoris. Deze combinatie zorgt ervoor dat vele vrouwen heerlijke orgasmes ervaren.

Bete seksspeeltje voor de man

Voor de man is er ook een seksspeeltje die er ver bovenuit schiet. Namelijk de fleshlight! Van de buitenkant heeft deze misschien iets weg van een zaklamp, maar dit zegt niets over het speeltje zelf. De binnenkant bestaat uit zacht siliconen, wat met gebruik van glijmiddel een perfect nagemaakte vagina, kont of mond is. Dit seksspeeltje komt het dichtstbij het echte werk, waardoor deze enorm geliefd is onder mannen. Er zijn dan ook vele variaties op dit seksspeeltje, waaronder zelfs de vagina’s van bekende pornosterren.

Dit vind je misschien ook leuk...