Wat mannen echt willen tussen de lakens

Er zal geen speciale manier zijn waardoor je alle mannen tevreden kunt houden. Maar gelukkig hebben de meeste mannen veel met elkaar gemeen Waardoor deze tips uitermate handig kunnen zijn als je echt wilt weten wat hij van je wil tussen de lakens.

wat mannen echt willen tijdens seks

Connectie met elkaar

Het zal je verbazen dat niet alleen vrouwen romantiek willen, ook mannen zoeken intimiteit in de slaapkamer. Het is volgens onderzoek zelfs de hoofdreden van mannen en vrouwen om met elkaar te vrijen.

Relaxed voelen zonder druk

Vaak krijgen mannen de gedachten dat zij alles moeten doen. Breng hier daarom zo nu en dan verandering in door zelf het initiatief te nemen en de eerste stap richting de slaapkamer te zetten. Daar aangekomen hoef je trouwens niet te stoppen met het initiatief te nemen.

Hij geniet ervan als jij plezier hebt

Je zult het misschien niet geloven, maar vele mannen vinden het helemaal te gek als jij het naar je zin hebt tijdens de daad. Vaak is het zelfs hun doel om jou te laten genieten en tot een hoogtepunt te brengen. Het idee dat de meeste mannen egoïstische zijn tussen de lakens, is niet meer iets van nu.

Voorkom eentonigheid

Een beetje variatie in de slaapkamer, kunnen de meeste mannen wel waarderen. Een groot voordeel van variëren is dat je kunt ontdekken wat hij echt lekker vindt. Maar minstens net zo belangrijk is, dat jij er ook achter kunt komen waar jij het meest van geniet. Het is dan ook niet aan te raden om telkens hetzelfde standje te doen. Maar experimenteer liever wat en ontdek elkaars verlangens.

Deel je fantasieën met hem

Misschien schaam jij je voor je seksuele fantasieën en wil je het liever voor jezelf houden. Maar misschien kun je jezelf over die drempel heen zetten en deze met je man te delen. Waarschijnlijk vindt hij het helemaal te gek om ze te horen en wil hij ze vandaag nog werkelijkheid laten worden. Waar wacht je nog op?

Dit vind je misschien ook leuk...